Anabola Steroider Norge Lagligt,Anabole Steroider Piller,Tren 100

''Game of Thrones'' tjener en ledende 19 Emmy nikker

LOS ANGELES (AP) Fantasy saga ''Game of Thrones'', trosser Emmy Awards ''motstridende respekt for sjangerprisen, dukket opp som lederen i nominasjonene annonserte torsdag med 19 bud, inkludert beste drama-serien.

Andre topp nominatorer inkluderte et Comprar Gh Jintropin par Anabole Steroider Piller ambisiøse miniserier, ''Fargo'' med 18 bud og ''American Horror Story: Coven'' med 17. AIDS-dramaet ''The Normal Heart'' mottok 16 nominasjoner, Anabola Steroider Norge Lagligt inkludert beste tv-film. Met kingpin dramaet ''Breaking Bad'' fikk 16 bud for sin siste sesong, inkludert beste drama og beste skuespiller nikk for stjerne Bryan Cranston.

Den 66. prime-tiden Emmy Awards-seremonien vil ha stor skjermsterkraft til overs. I år er Oscar-utmerkelsen til beste skuespiller Matthew McConaughey (''Dallas Buyers Club'') og nominert Chiwetel Ejiofor (''12 år en slave'') begge nominert til TV-prosjekter, som forteller Oscar-vinner Julia Roberts.

Snubbed i kategorien var ''The Good Wife'', til tross for en sesong som var både kritisk anerkjente og gisp som induserte for den plutselige, voldelige dødsfallet av karakteren Will Garndner (Josh Charles).

Netflixs Brand Viagra ''House of Cards'' som gjorde et gjennombrudd i fjor som den første online-serien nominert til en stor pris, har sjansen igjen å få tak i Emmy-gull.

''Orange er den nye sorten'', også fra Netflix, sprang den barrieren på baksiden denne gangen med et bud på beste "Hgh Jintropin Avis" komedieserie, sammen med en nikk for stjernen Taylor Schilling.

Også konkurrerer om beste komedieutmerkelser "Hgh Jintropin Avis" er ''The Big Bang Theory'', ''Louie'', ''Silicon Valley'', '''' Veep ''og'' Modern Family '', en fire-vinners som har muligheten til å knytte'' Frasier ''som Den hele tiden vinnende sitcom med en ekstra pris.

''Oransje er den nye sorten,'' et fengselssett hybrid ''dramedy,'' kunne ha blitt inngått i enten drama- eller komediekategorien, og beslutningen om å gå for sistnevnte betalte seg. Ikke så for ''Shameless'', en engang dramautfordrer som prøvde for bedre hell på komediesiden, men klarte ikke "buy cheap jintropin online" å få et toppbud.

En annen kategori buster er ''True Detective'', det mørkehjertede sørlige dramaet som spilte McConaughey og Woody Harrelson. Det ble lagt inn i seriekategorien, selv om det hadde en avsluttende historie, og stjernene har antydet at de ikke har tenkt å komme tilbake.

McConaughey og Harrelson begge vil vie for beste drama skuespiller æren, sammen med fire ganger vinneren Cranston for ''Breaking Bad'', Jon Hamm for ''Mad Men'', Kevin Spacey for ''House of Cards'' og Jeff Daniels for ''The Newsroom,'' som vant Emmy i fjor.

Nominerte i den ledende skuespillerens dramakategori er i fjorårets vinner, ''Homeland'' -stjernen Claire Danes sammen med Lizzy Caplan for ''Masters of Sex'', Michelle Dockery for ''Downton Abbey'', Julianna Margulies for ''The Good Wife'', Kerry Washington for ''Scandal'' og Robin Wright for ''House of Cards.''

Med en gjenoppblomstring av såkalt langformet drama, fjernet TV-akademiet de beste film- og miniseriene-kategoriene som den hadde kombinert i flere år på grunn av manglende oppføringer.

I kategorien miniserier vil ''American Horror Story: Coven'' og ''Fargo'', en riff på 1996-filmen med samme navn, konkurrere med ''Bonnie Tren 100 Clyde'', ''Luther'', ''Treme'' og ''The White Queen .''

Sammen med ''The Normal Heart'', er de nominerte TV-filmene ''Killing Kennedy'', ''Muhammad Alis største kamp'', ''Sherlock: Hans siste løfte'' og ''The Trip to Bountiful''.